Transport Gratuit la comenzi peste 150,00 lei
0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Ulei Conventional de Samburi de Struguri 500ml Vezi mai mare

Ulei Conventional de Samburi de Struguri 500ml

24,85 lei + 20 lei cost de transport sau Gratuit la comenzi peste 150,00 lei

Uleiul din samburi de struguri este un tip de ulei dezodorizat realizat prin presarea la rece a samburilor de struguri. Este un ulei natural conventional.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 500 ml.

Ajuta la:

Utilizat in alimentatie pentru proprietatile care nu se denatureaza la incalzire. Intrucat nu se solidifica in frigider, e indicat si in prepararea maionezei precum si pentru salate.

Este usor resorbit de piele pe care o inmoaie si o intinde.

Datorita continutului ridicat de vitamina E este utilizat in afectiunile pielii, in caz de arsuri, varice, hemoroizi, piele uscata sau ridata.

Exista tratamente cu ulei de struguri pentru : Colesterol, Varice, Hemoroizi, alteroscleroza, fragilitatea capilara, fragilitatea vasculara, deficiente imunitare, artrita, alergii, imbatranire, vedere obosita, piele uscata si ten uscat si imbatranit.

Utilizare:

- in stare cruda, la prepararea salatelor, maionezelor sau a dressing-uri

- datorita punctului de ardere ridicat poate fi utilizat la prajirea tuturor tipurilor de alimente, dar si la coptul prajiturilor sau a produselor de patiserie.

Uleiul conventional din samburi de struguri are un continut ridicat, de peste 69% acid linoleic. Este printre cele mai bogate uleiuri, din punct de vedere nutritional, cu larga utilizare in Europa, atat in alimentatia sanatoasa cat si in cosmetica.

Studii de specialitate au demonstrat ca acidul linoleic contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului din sange, in conditiile in care dieta si alimentatia zilnica presupune un consum de 10 g de acid linoleic.


Depozitare ulei conventional din samburi de struguri: in loc intunecat si racoros. Pastrat in frigider, nu se solidifica. 

Please wait...