Transport Gratuit la comenzi peste 150,00 lei
0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Ulei Conventional de Samburi de Struguri 1l Vezi mai mare

Ulei Conventional de Samburi de Struguri 1l

41,85 lei + 20 lei cost de transport sau Gratuit la comenzi peste 150,00 lei

Uleiul din samburi de struguri este un tip de ulei dezodorizat realizat prin presarea la rece a samburilor de struguri. Este un ulei natural conventional.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 1 l.

Ajuta la:

Este foarte utilizat in scopuri terapeutice si cosmetice, se mai foloseste la prepararea solutiilor pentru baie.

Este usor resorbit de piele, pe care o inmoaie si o intinde. Se poate folosi si in cazul arsurilor sau pentru ingrijirea ranilor superficiale.

Exista tratamente cu ulei din samburi de struguri pentru: colesterol, varice, hemoroizi, arteroscleroza, fragilitatea capilara, fragilitatea vasculara in general, deficiente imunitare, reumatism, alergii, imbatranire, vedere obosita, piele uscata si sensibila la frig, ten uscat.

Se utilizeaza in stare cruda, la prepararea salatelor, maionezelor sau a dressing-uri iar datorita punctului de ardere ridicat poate fi utilizat la prajirea tuturor tipurilor de alimente, dar si la coptul prajiturilor sau a produselor de patiserie.

Uleiul conventional din samburi de struguri are un continut ridicat, de peste 69% acid linoleic. Este printre cele mai bogate uleiuri, din punct de vedere nutritional, cu larga utilizare in Europa, atat in alimentatia sanatoasa cat si in cosmetica. Studii de specialitate au demonstrat ca acidul linoleic contribuie la mentinerea nivelului normal al colesterolului din sange, in conditiile in care dieta si alimentatia zilnica presupune un consum de 10 g de acid linoleic.


Depozitare ulei conventional din samburi de struguri: in loc intunecat si racoros. Pastrat in frigider nu se solidifica. 

Please wait...