Transport Gratuit la comenzi peste 150,00 lei
0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Ulei din Seminte de Canepa, 250ml Vezi mai mare

Ulei din Seminte de Canepa, 250ml

38,06 lei + 20 lei cost de transport sau Gratuit la comenzi peste 150,00 lei

Uleiul de canepa este obtinut din seminte prin o singura presare la rece si filtrare.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 250 ml.

Ajuta la:

Uleiul de canepa este folosit si in cosmetica.

Hidratant, regenerant si revitalizant, este un ulei util în special pentru pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata.

În tratamentele capilare aduce stralucire si vigoare parului.

Recomandari: 
- preventiv si curativ pentru riduri
- piele deshidratata si uscata
- piele matura devitalizata, obosita
- par uscat si casant
- par încâlcit, cret, rebel

Uleiul din seminte de canepa, are o compozitie foarte bogata in acizi grasi din seria Omega 6 si Omega 3, mai mult de 65% din produs fiind compus din acizi grasi polinesaturati esentiali pentru un regim alimentar sanatos si echilibrat.

 

Ulei presat la rece.  Ingrediente: ulei din seminte de canepa
Please wait...