Transport Gratuit la comenzi peste 200,00 lei
0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Bio Super Detox Mix Vezi mai mare

Bio Super Detox Mix

55,42 lei + 20 lei cost de transport sau Gratuit la comenzi peste 200,00 lei

Amestec 100% natural si organic pentru detoxifiere din chlorella, spirulina, iarba de grau, iarba de orz, lucuma, cacao, fara aditivi sau materiale de umplutura.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 300g

SUPER DETOX este un amestec atent selectat de 6 ingrediente, care va ajuta sa eliminati din organism metale grele, toxine, precum si orice alte substante care afectează grav starea de spirit.

Amestecul SUPER DETOX este 100% natural si organic, fara aditivi sub forma de coloranti, materiale de umplutura, de reglementare, conservanti si alte substante nesanatoase. Consumul SUPER DETOX furnizeaza o cantitate mare de vitamine si minerale, impreuna cu ingrediente ce sprijina detoxifierea corpului.

Ajuta la:

Chlorella extrem de bogata in calciu, care ajuta la dezintoxicarea intregul corp combinata cu spirulina ce sprijina imbunatatirea sanatatii si prevenirea infectiilor.

Iarba de grau si iarba de orz sunt de asemenea foarte apreciate pentru aportul de energie si impactul asupra detoxifierii organismului de toxine si metale grele.

Lucuma si pulberea de cacao sunt surse bogate de antioxidanti si fibre ce asigura combustibil organismului si imbunatatesc starea de spirit .


Ingrediente: chlorella*, spirulina*, iarba de grau*, iarba de orz*, lucuma*, cacao*
* ingrediente provenite din Agricultura organica
Toate produsele incluse în BIO DETOX SUPER MIX sunt certificate organic .

Utilizare: se amestecă 1 lingurita de super detox cu lapte, iaurt sau suc, se poate adauga adauga la cereale, deserturi si salate.
Pentru a va imbunatati in mod eficient starea de bine consumati cel putin 1 lingura de SUPER DETOX pe zi. Acest pachet asigura consumul pentru aproximativ 1.5 luni .

Please wait...