0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Bio Super Morning Mix Vezi mai mare

Bio Super Morning Mix

87,20 lei

Supermix- amestec de pudre organice.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 300 g

Ajuta la:

Pulberea de cacao va crește spiritul dimineața devreme, in timp ce Spirulina va oferi organismului o mare cantitate de minerale si vitamina B12. Acai fructe de padure va furniza corpului tau cu acizi grasi Omega 3,6 si 9. Maca va reduce oboseala fizica si mentala oferindu-va energie. Lucuma este un combustibil vital pentru organism iar proteina de canepa este bogata in fibre si proteine asigurand un mic festin pentru corpul tau.

SUPER MORNING MIX este un amestec atent selectat de 6 ingrediente astfel incat corpul si mintea ta sa poata incepe fiecare zi in cea mai buna forma. Amestec SUPER MORNING MIX este 100% natural si organic, fara aditivi sub forma de coloranti, materiale de umplutura, de reglementare, conservanti si alte substante nesanatoase. In schimb va puteti bucura de ingrediente naturale care stimuleaza corpul si mintea la inceputul zilei. 

Ingrediente: spirulina*, acai*, cacao*, maca*, lucuma*, proteine de canepa*
* ingrediente provenite din Agricultura Organica

Utilizare: se amestecă 1 lingurita de super detox cu lapte, iaurt sau suc, se poate adauga adauga la cereale, deserturi si salate.
Pentru a va imbunatati in mod eficient starea de bine consumati cel putin 1 lingura de SUPER MORNING MIX in fiecare dimineata. Acest pachet asigura consumul pentru aproximativ 1.5 luni .

Toate produsele incluse în SUPER MORNING MIX  sunt certificate organic .

Din aceeasi categorie
Please wait...