0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Nuci de sapun Bio 1 kg Vezi mai mare

Nuci de sapun Bio 1 kg

38,06 lei

Nuci de sapun pot fi folosite pentru rufe delicate.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 1 kg

Ajuta la:

Nucile de sapun pot fi folosite pentru rufe delicate, pentru rufele albe, sunt potrivite pentru cei cu pielea sensibila, chiar daca aveti alergie la nuci si alune.

Nucile de sapun nu fac prea multa spuma,  pentru o spalare aveti nevoie de foarte putine nuci de sapun. Aceleasi nuci de sapun pot fi refolosite de 2 sau 3 ori.  Nucile de sapun lasa rufele moi si pot ramâne în masina inclusiv în timpul clatirii, sunt eficiente si atunci când rufele sunt foarte mudare (trebuie însa sa folositi un numar mai mare de nuci, depinde de cât de murdare sunt rufele).

Nucile de sapun se pot pastra mult timp foarte usor, sunt 100% biodegradabile.

Nuci de sapun (nuci de spalat) BIO 1kg , detergent Bio, 100% natural certificat de Austria Bio. Garantie, hipoalergenic si biodegradabil. Nucile de sapun sunt potrivite pentru a fi utilizate ca detergent de rufe pentru bebelusi, copii, persoane alergice sau care sufera de psoriazis.

Veti primi suficient de multe nuci de sapun pentru a putea spala în jur de 210 încarcaturi de 5kg de rufe cu masina de spalat automata.

Cunoscute si sub denumirea de nuci de spalat, nucile de sapun se livreaza împreuna cu un saculet în care puteti pune 4-5 nuci, atât cât sunt necesare pentru o singura spalare. Simplu ai gata de folosire!

Please wait...