0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Miere de acacia (salcam) cu plante "Wellness pentru digestie" Vezi mai mare

Miere de acacia (salcam) cu ierburi "Sanatate pentru digestie"

44,83 lei

Miere de salcam naturala cu ierburi (trandafir, coacăze negre, scorus, roinita, lavanda, angelica, aloe).

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Mierea de salcam natural contine cantitati mari de vitamina C, precum și cantități mari de fructoză și bioflavonoide. Această compoziție mare de ingrediente naturale îmbunătățește și sprijină funcționarea sistemului digestiv. Mierea de salcam este deosebit de utila în situația în care problemele de digestie sunt rezultatul efortului fizic sau intelectual, a lucrului stresant.

 

Acest produs este sigur pentru pacientii atat cu diabet de tip I sau diabet II, din cauza conținutului său de fructoză cu un indice glicemic scăzut.

Mod de utilizare: 1 lingura (aproximativ 16g) de miere/ o dată pe zi. Poate fi dizolvată în lichide (nu fierbinti) calde, cum ar fi: ceai, cafea, lapte, cocos, sau consumate ca parte a mesei (preferabil pe pâinea de secară, etc).

Ingrediente: miere de salcam naturala (40%), coacaze negre (6%), maceşe, scoruse, frunze roinita, flori lavanda, radacina angelica. Ingrediente suplimentare: fructoza alimentara (19,5%), apa, suc de coacaze negre condensat, suc de aronia condensat, suc de frunze de aloe, acid citric natural (0,5%), amidon bicarbonatat E1412 (0,0005%), conservanti: sorbat de potasiu (0,001%).

Greutate neta: 300g

Din aceeasi categorie
Please wait...