Transport Gratuit la comenzi peste 150,00 lei
0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Drojdie de hrisca bio, fara gluten Vezi mai mare

Drojdie de hrisca bio, fara gluten

16,12 lei + 20 lei cost de transport sau Gratuit la comenzi peste 150,00 lei

Drojdie de hrisca garantat fara gluten, folosit in panificatie si patiserie pentru persoane cu intoleranta la gluten sau care consuma produse fara gluten.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 50 g

Ajuta la:

Drojdie de hrisca Bio, pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten. Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrisca sau de castane. Acest pachet este convenabil pentru 1Kg de faina.

Ingrediente: drojdie de hrisca deshidratata* (76%) si de quinoa* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Preparare: Amestecati 25 g de drojdie de quinoa cu 500 g de faina cu 25 grame drojdie de hrisca, 10 grame de sare, o lingura de ulei de masline si 450-500ml apa calduta. Amestecati ingredientele pentru a obtine un aluat moale dar nelipicios. Se pune intr-o tava unsa si se lasa la dospit 2:30 - 3 ore într-o carpa umeda (la o temperatura de 22 ° C). Incalziti cuptorul la 200-230 ° C (nota gaz 7-8) si coaceti 30 la 40 de minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala.

Please wait...