0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Fulgi de drojdie de melasa Vezi mai mare

Fulgi de drojdie de melasa

Produs cu o concentratie unica de proteine, vitamine si minerale este un ingredient nutritiv de exceptie.

Prezentare: 150 g

Aceasta drojdie este crescuta pe melasa care este o sursa suplimentara de energie pentru drojdie. Bogatia mediului nutritiv, pe care se dezvolta, ii da o concentratie unica de proteine, vitamine si minerale rezultand un ingredient nutritiv.
Pentru vegetarieni si vegani, acesta ofera proteine de inalta calitate, fiind si o sursa de bunastare si vitalitate, vitaminele B1, B2, B5, B6, B9 reducand oboseala.
Este un atu pentru frumusete continand vitaminele B2, B3 si zinc. Aceste trei oligoelemente contribuie la mentinerea pielii normale, a parului si a unghiilor.
Drojdia este deasemenea un ingredient culinar exceptional ce contribuie la reducerea dezechilibrelor alimentare cauzate de numeroasele solicitari ale vietii active.

Ingrediente: drojdie (93%) din extract de malt de orz

Ajuta la:

3 linguri pe zi (aproximativ 15 g) acopera 450% din vitamine necesar B1, vitamina B2 în 34%, 17% vitamina B3, vitamina B5 20%, 26% vitamina B6 si 65 % vitamina B9.

Utilizare: Cu gustul sau usor fainos, aceasta drojdie dulce adauga o aroma placuta felurilor de mancare. Se pudreaza pe salate si se incorporeaza in multe preparate: in piureul de cartofi, in loc de branza si unt, in mamaliga, pe popcorn, pe paste, ca si condiment, pentru a intensifica gustul mancarii, pentru a prepara sosuri pentru salate. Alaturi de migdale pisate poate forma un “parmezan” vegan.

Din aceeasi categorie
Please wait...