Transport Gratuit la comenzi peste 150,00 lei
0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
Anchoa file in ulei BIO de masline 50g Vezi mai mare

Anchoa file in ulei BIO de masline 50g

18,31 lei + 20 lei cost de transport sau Gratuit la comenzi peste 150,00 lei

Consrva de anchoa in ulei bio de masline.

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Prezentare: 50 g.

Fileurile de anchoa marca Pan do Mar apartin speciei Engraulis, pescuite dupa metode traditionale, pentru a evita capturarea de alte specii protejate de lege, si pentru a imbunatati calitatea pestelui. Fileurile sunt procesate manual, dupa o procedura riguroasa de curatare si de indepartare a pielii si a oaselor, urmat apoi de un procedeu de sarare si coacere. Pestele, spalat si uscat este pus in ulei de masline extra virgin, de prima presa, provenit din masline certificate organic. Conservele de file de anchoa nu sunt supuse proceselor de sterilizare, sarea si uleiul bio fiind conservanti naturali.

Ingrediente: anchoa file 60% procesat manual, ulei de masline extra virgin* 40%, sare de mare.
(*=provin din agricultura ecologica).

Certificare BIO: BCS Oko-Garantie GmbH/2010-03238.

 

RETETE :

Salata de orez si anchoa

Ingrediente: 1 pungulita de orez 100 gr; 1 ceapa sau cateva fire ceapa verde; 1 rosie; cateva fire patrunjel verde; ulei de masline; zeama de lamaie; cateva fileuri de anchoa.
Preparare: Orezul se pune la fiert intr-o oala cu apa care clocoteste si se fierbe. Se scurge bine de apa, se clateste sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Ceapa si rosia se taie marunt , la fel si patrunjelul. Fileurile de anchoa se rup (taie) bucatele mici. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele de mai sus, se picura ulei de masline si zeama de lamaie. Se amesteca usor si se da salata la rece pentru cel putin jumatate de ora inainte de servire.


Salata algeriana cu anchoa si ou


Ingrediente: 2 oua fierte tari taiate in patru, 2 cepe mici taiate rondele, o mana buna de masline, 4 rosii taiate, un castravete feliat, un ardei kapia tocat marunt , cateva fileuri de anchoa tocate marunt, patrunjel tocat -o legatura, o lingura otet, 3 linguri ulei masline, sare, piper. Ingredientele se amesteca cu atentie, usor, sa nu le strivim, decoram cu ou si lime si servim, daca vrem, chiar cu lipie.

Please wait...