0

Niciun produs

Total lei 0,00
Finalizeaza comanda

Adaugat in cos.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse: (inclusiv TVA)
Total livrare (inclusiv TVA) Livrare gratuită!
Total (inclusiv TVA)
CEAI VERDE MATCHA DELICACY Vezi mai mare

CEAI VERDE MATCHA DELICACY, Managisbio

80,87 lei

Matcha este prima si cea mai veche varietate de ceai verde in Japonia – ar putea fi descris ca „ Imparatul ceaiurilor verzi”

RO - ECO-008 ECOINSPECT

Ceaiul Matcha si Sanatatea

Matcha este singura varietate de ceai produsa in mod traditional. Cand bei Matcha vei savura intreaga frunza dizolvata in apa.  Principala diferenta intre Matcha si alte ceaiuri indiferent ca sunt negre sau verzi este ca se foloseste intreaga frunza si nu doar se infuzeaza.
Bautura pe care o veti savura este efectiv un extract de ceai deoarece frunzele stau in permanenta in ceasca de ceai.
Din pacate doar o mica parte din beneficiile pe care ceaiul le aduce sanatatii se transmit prin infuzare. Datorita faptului ca la Matcha se consuma toata frunza de ceai, consumatorii acestui produs se bucura de o mai mare concentratie de antioxidanti, vitamine, minerale si fibre.

Detalii Nutritionale

Ceaiul Matcha este foarte bogat in 3 substante nutritive foarte importante pentru organismul uman:

Antioxidantii :  Tea- catechines se numara printre cei mai cercetati antioxidanti din punct de vedere stiintific. Un numar din ce in ce mai mare de publicatii internationale prezinta articole despre benefiicile acestora.
Aminoacizii :   L-Theanine este cel mai puternic amino acid care se gaseste exclusive in ceaiul verde. L-Theanine are un efect calmant si relaxant, incetinind efectul de teina (cofeina din ceai).
Teina : cofeina din ceai cea mai cunoscuta sursa de energie.

Datorita concentratiei mare de antioxidanti, ceaiul Matcha este un produs extrem de important si atractiv.

Antioxidantii Matcha (ORAC)

Matcha  contine de 10 ~ 15 ori mai multi antioxidanti fata de ceaiul verde varsat si de peste 137 ori mai mult decat in ceaiul verde regular (la plic). EGCG chatechines sunt un set de polifenoli care se gasesc in special in ceaiul verde. Cercetarile au aratat ca chatecinele din Matcha ajuta sistemul imunitar, stimuleaza metabolismul si controleaza nivelul colesterolului si al zaharului din sistemul sangvin. Numeroase cercetari au concluzionat ca Matcha previne si reduce riscul de aparitie a cancerului.

Please wait...